Sonbaharı Çok Sevmek İçin 4 Neden

Sen de denizin, kumun, güneşin senin tazelediğini düşünüyor, yazı çok seviyor, ama sonbaharın gelişine de nedenini bilmediğin bir şekilde içten içe seviniyor musun? Yalnız değilsin.

Peki, neden sonbahar bize huzur veriyor, hiç düşündün mü? İşini kolaylaştıralım. İşte sonbaharı çok sevmek için 4 neden:

1- DOĞANIN BÜYÜLEYİCİ DÖNÜŞÜMÜ

Doğanın her anı ilham verici ama yazdan sonbahara geçiş kesinlikle bambaşka! Dışarı çıkıp tüm canlı renkleri içimize çekebilir, yürürken düşen yapraklarla birlikte kendimizi bir film sahnesinde gibi hissedebiliriz.

2- SICAK PALET

Yapraklardan bahsetmişken, sonbahar demek renk demek! Yeşil, önce turuncuya ve sonra sarıya dönmeye başlarken yapraklar yavaşça aşağı süzülür ve her ağacın dibinde renklerin dansı başlar. Yılın bu zamanında renk paletini değiştiren tek şey doğa değildir. Tasarım ve moda dünyası, canlı parıltılardan ve soğuk pastellerden sıcak ve derin tonlara görkemli bir geçiş yapar.

3- SONBAHAR STİLİ

Sonbahar, çabasız ve zamansız stil için en ideal mevsimlerden biridir. Hiçbir şey, kendini bir şala sarmak, bir bere atmak ve rahat bir kimono giymek kadar sonbahar hissi vermez. Daha katmanlı tercihler yapıldığı için herkes kendi tarzını dilediği gibi yansıtabilir.

4- #KENDİNGİBİ

Kendin gibi hissetmenin, doğal olmanın mevsimi yok ancak sonbahar aslında içimize dönüşümüzün mevsimi diyebiliriz. Yazın dinamizminden yeni çıkarken, kahvemizi alıp camdan yağmuru izlerken kabuk değiştiren doğa ile birlikte biz de sakinleşir ve kendimizi dinleriz.

Doğanın ve senin varoluşunu bu sonbaharda da birlikte kutluyoruz. İKİKIZ olarak kendin gibi olduğun her anda yanında olduğumuzu bilmeni istiyoruz.