Yeni Yıla #KendinGibi Bir Stille Başla!

Yeni yıl, değişimin habercisi. Büyüdüğünü hissettiğin ve kendinin en iyi haline ulaşmak için yeni kararlar aldığın, ilham verici bir dönem. Bizim önerimizse, yeni yıl kararları alırken işe dolabından başlaman!

Kıyafetlerimiz, kişiliğimizi yansıtmanın en etkili yollarından biri. Uzun süre kullanacağın parçalara yer açmak için dolap temizliği yapmak, tarzını tamamen şekillendirmek gibi kararlar yeni seneye #kendingibi bir başlangıç yapmanı sağlayabilir.

Peki, bunun için yapman gerekenler neler?

Arın ve Bağışla

Dolabında duran, anlık dürtülerle satın aldığın ve hiç giymediğin parçalara veda etme zamanı!

Buna ayırman gereken zaman seni korkutuyorsa, ayırdığın kıyafetleri ihtiyacı olanlara ulaştırmanın mutluluğunu düşünerek motive olabilir ve yeni yıla iyilikle başlama şansını değerlendirebilirsin.

Cinsiyet Kalıplarını Unut

Bu yeni yılda tüm kıyafetleri cinsiyetinden bağımsız olarak kucakla. Bu stilini özgürleştirirken, sendeki farklı renkleri yansıtmana da yardımcı olacaktır.

Kullanışlı Tasarımlara Yatırım Yap

Sosyal hayatımız ne kadar aktif olursa olsun, artık hepimiz evde geçirdiğimiz ve kendimize ayırdığımız zamanın değerini daha iyi biliyoruz.

Hem evde çalışırken hem de arkadaşlarınla gece buluşmasına giderken giyebileceğin kullanışlı tasarımlar günün her anında kendini iyi hissetmeni sağlayabilir.

Sürdürülebilir Alışveriş Yap

Şu anda moda dünyasında en çok tartışılan konulardan biri, gezegen için daha iyisini amaçlayan sürdürülebilirlik kavramı. Hızlı ve ucuz moda kısa vadede sana kullanışlı gelse de, uzun vadede hem dünyamız hem de senin için zararları çok daha fazla. Bu yıl, dolabın ve dünyamız için zararsız tasarımları satın almak alışveriş keyfini ikiye katlayabilir.

Trendleri Değil, Kendini Yansıt

Stilini trendlere göre belirlediğinde sokakta seninle aynı görünen onlarca insanla karşılaşıp kendini kötü hissedebilirsin. Oysa sen kendin gibi çok güzelsin! Emin ol, “Kim ne der?” diye düşünmeden giyindiğinde kendini çok daha mutlu ve güçlü hissedeceksin!